MiroHealth et Pueraria Mirifica product fra Anne Selene

MiroHealth fra Anne Selene

MiroHealth med Pueraria Mirifica urte fra Thailand

Skrevet av Anne Selene

Pueraria Mirifica eller Kwao Krua Kao som den heter lokalt er Thailands mirakel urte som orginalt vokser i den Thailandske urskogen i det nordlige Thailand men idag p.g.a. stort behov over hele værden så er den også dyrket på specielle omeråder for å oppnå best mulig kvalitet.

Roten som er rund og minner mest om Japansk gresskar vokser på en dybde av 1 til 2 meter under bakken. I over 100 år har nord Thailandske kvinner og dels også menn brukt roten av Pueraria Mirifica og blandet den med bl.a. honning for sunn mat som gjør at man holder seg ung og vakker. I realiteten har Pueraria Mirifica vært brukt som en folkelig tradisjon for kvinnelig skjønnhet, helse og mat oppskrifter over svært så mange år og derfor er Pueraria Mirifica ikke noe annet en sunn mat.

Under restaurering av gammle templer i Myanmar, Malaysia og Thailand ble det for ikke så alt for lenge siden og ved en tilfeldighet oppdaget at denne mat tradisjonen var nedtegnet i hemmelige skrifter funnet i den gamle litteraturen. Det var dermed bevist at Pueraria Mirifica var brukt som tradisjonell thaimat mange hundre år siden og var meget populære blant Thai-folket for å holde seg unge, vakkre og friske. I 1930 årene ble disse skriftene dokumentert og oversatt til engelsk, slik at den tradisjonelle hemmeligheten som var brukt også blant munker kunne spre seg til utsiden av Thailand, og etter hvert kjent over hele verden. Forskere fra Tyskland og England begynte forskning på denne urten i 1932.

Thaimat som er laget med Pueraria Mirifica var for det meste brukt av fjellfolkene som lever i fjellene i det nordlige Thailand og kvinner fra nord-Thailand var og er kjent for å ha mer fyldige og større bryster en kvinner ellers i Thailand. Derfor er også kvinner fra nord-Thailand mer populære blant Thailendere også forde de anser dem å ha vakkrere kropper, vakker hud, god helse, lang levetid og mindre sinte en sine medsøstre. Sammenlignet med andre kvinner i Thailand så har kvinner i nord-Thailand i gjenomsnitt hele 8 cm større bryst. I nord-Thailand har store deler av lokalbefolkningen benyttet Pueraria Mirifica i over 100 år, hovedformålet er å bruke denne urten for å ungå å bli gammel og unngå for å få tidlig grått hår. Jeg personlig vet om flere folk i slutten av 70 og begynnelsen av 80 årene som har brukt Pueraria Mirifica som fortsatt ikke har noe grått hår og har hud som en 30 åring. Jeg vil ta noen bilder senere og poste disse her i bloggen. Generelt kan man si at Pueraria Mirifica kan gjenopprette effektiviteten av ungdomelighet fra generasjon til generasjon noe som er også dokumentert og publisert i lege tidskrifter. Jeg vil komme mer dypt innpå hvordan Pueraria Mirifica virker på brystene i en senere blogg men i korthet kan man oppnå dette ved å ta MiroHealth som hovedsakelig består av MEGET good kvalitet Pueraria Mirifica.

 • MiroHealth fungerer bl.a. som følger:
  Kan brukes mot tørr og skrukkete hud og virker mot aldring;
  Kan forsinke grått hår og for å fremme hårvekst;
  Kan redusere katarakt (grå stær) symptomene;
  Kan hjelpe som behandling av hukommelsestap;
  Kan forbedre det fysiske styrke og vitalitet, og gjør kroppen mer fleksibel bevegelse;
  Kan fremme blodsirkulasjonen;
  Kan bedre appetitt, søvnforstyrrelser og redusere søvn problemer;

Og ikke minst er den det beste middle mot overgangsproblemer og dermed et meget godt alternativ til de som vil bruke naturen til å hjelpe dem med svette, tørr hud og tørr skjede m.m.

Klikke her for hele netstedet

Stikkord:

6 kommentarer

Translady

10.07.2010 kl.15:56

Ser du har urter for transer som hjelper dem å bli mer feminine. Har lyst til å prøve denne urten. Kan du sie noe mer om den.

anneselene

05.03.2011 kl.12:54

Translady: Du finner jo mye her inne og på hjemmesidene våre men fakta er at et stort antall av våre kunder er transkjønnede og er kjempefornøyd med resultatene. Faktisk så bestiller de fleste transkjønnede oftere og mer en biologiske kvinner så slik sett så er det jo et fint alternativ til TS for naturlig HRT.

31.05.2011 kl.23:50

Er det lovlig å ta det inn i Norge da?

anneselene

04.06.2011 kl.11:08

Anonym: Klart det. Det går under kosttilskudd og selv legemiddelverket har skrevet til tollvesenet og forklart dem at MiroHealth med Pueraria Mirifica faller ikke inn under "legemiddel" og er derfor ikke regulert av legemiddelverket, på samme måte som mange andre kosttilskudd ikke er regulert som legemiddel.

gani

18.10.2011 kl.16:01

where can i get this product here in oslo

anneselene

19.10.2011 kl.18:01

gani: You must order it online @ http://no.anne-selene.com or http://www.anne-selene.com if you want it in English.

Skriv en ny kommentar

hits