Brød for større bryst?

Hvem har hørt om brød som får brystene til å vokse og samtidlig gir bedre helse? Ja et slikt brød finnes og her er oppskriften selv om det høres kansje rart eller utrolig ut men slik er det faktisk med Anne Selene's "Anne Selene's Bread for Beauty"

Alle oppskrifter her er opphavsrettsbeskyttet av Anne Selene

Oppskrift: Anne Selene's skjønnhetsbrød

Denne sunne brød oppskriften ble utviklet og forberedt på  Anne Selene egen storkjøkken og restaurant som heter "Felix" og er nå kanskje det første brød i verden som vil på en naturlig måte forbedre bryster, skjønnhet, helse og virker helt fantastisk mot plagsome symptomer i overgangsalderen samt hjelper mot høyt kolesterol og triglycerider. 

Anne Selene's skjønnhetsbrød er perfekt for helsen både for kvinner og menn, men menn må være klar over at oppskriften inneholder MiroHealth som primært er brukt av kvinner og transkjønnet kvinner som ønsker å forbedre deres helse, hud, øyne, hår og bryster. 

ANNE Selene's skjønnhetsbrød
300 gram mørk rugmel
300 gram hele hvetemel
600 gram hard hvetemel
100 gram hel havregryn
100 gram havremel (malt havregryn)
80 gram knust linfrø (gylden brun til mørk rød)
80 gram knust sesamfrø (sort eller hvitt)
80 gram knust anisfrø
70 gram solsikke frø (kan knuses eller hel)
15-20 kapsler * MiroHealth EXTRA fra Anne Selene
1 1 / 2 ts salt
50 gram tørr eller fersk gjær
ca. 1 l vann (2 dl for gjær)

1) Bland alle tørre ingredienser i en bolle. Hvis du bruker sort sesamfrø vil brødet bli mørk i fargen.

2) I en liten kjele varm vannet til gjær men sørg for at det ikke er for varmt og holde den innen 30 ° -37 ° C

3) Bland gjær i oppvarmet vann til alt er smeltet.

4) Legg til noen av vannet og gjærblandingen til de tørre ingrediensene, bland med hånden eller i en maskin til det er en ganske god deig.

5) La den hvile under et håndkle i 20 minutter

6) Del deigen i ca 1Kg porsjoner (eller lag boller)

7) Lag to brødene eller bollene med hvetemel på bordet.

8) Du må så pensle brødene i vann og dryss til litt havregryn på toppen. Bruk hendene til å klappe ned havregrynen slik at de holder seg til brødet.

Forvarm ovnen til 220 ° C og stek i ca 45 minutter til brødet ser ferdig ut. Sjekk undersiden på brødet til det er gylent brunt.

Når brødet er ferdig, kan du sette brødet i en åpen plastpose så det "svetter" seg mykt i ca en time. Ta ut brødet, vend plastposen med innsiden ut og la brødet stå til det er sånn passe kaldt føre du setter det tilbake i plast eller papir posen. Hvis du lager flere brød så er det best å lagre dem i fryseren. 

Personlig så setter jeg altid brødet i kjøleskapet forde jeg spiser bare 1 skive om dagen og brødet holder seg lengere i kjøleskap.

* For MiroHealth kapsler som brukes i brødet, må du skille kapselen og bruke bare det urte pulveret som finnes inne i kapslene.

Anne Selene's skjønnhetsbrød med MiroHealth må ikke brukes av personer under 20 år, og anbefales ikke for forbruk av menn for menn vil mest sansynelig få brystvekst.

Barn, gravide, folk med nyre, lever, hjerteproblemer og/eller alegi mot noen av ingrediensene i brødet må for all del ikke spise Anne Selene's skjønnhetsbrød med MiroHealth så hvist du har barn i familien så anbefaller jeg at du lager to slags brød, et met sort sesame frø og et med hvitt sesame frø og bruk da MiroHealth i det brødet som har sort sesame frø i seg. Du kan da tydelig se hvilket brød som er for voksene og hvilket som kan spises av andre.

Klikke her for hele netstedet

7 kommentarer

leirabestas

10.03.2010 kl.15:23

hva er mirohealth?hva brukes det mot i kapselform

Anne Selene

10.03.2010 kl.17:42

Hei, navnet MiroHealt kommer fra Miroestrol og Health hvor Miroestrol er en plante fytoøstrogen også kalt kosttilskudd østrogen og inngår derfor som helsekostprodukt. MiroHealth består av 15 forskellige isoflavonoider, lignaner, flavonoider og stilbener som da er koblet til positive helseeffekter.
Du kan lese mer om MiroHealth her men dette documentet finnes desverre bare på engelsk.
http://www.anne-selene.com/downloads/MiroHealthResearch.pdf
Det viktige er at MiroHealth er ikke medisin så det brukes ikke "mot" noe men er forebyggende etter som det er en urte som har gode egenskaper på mange av kroppens funksjoner hvor også World Health Organization eller WHO anbefaller at man må minst få i seg 82mg med fytokemikalier hver dag for å ha et forholdsvis sundt liv.
Kapslene inneholder flere urter og den beste beskrivelsen på inneholdet finner du her under WKK02 (det finnes en norsk side også men informasjonen på den engelske siden er bedre);
http://www.anne-selene.com/InsideMiroHelth.cfm
mvh Anne Selene

Eliza

03.03.2011 kl.20:46

Du vet at det ikke er mulig å opphavsrettsbeskytte en oppskrift? Kun teksten som er skrevet. Bare til opplysning.

anneselene

05.03.2011 kl.12:38

Eliza: Det vet jeg da vennen for den er jo lagt ut på Internet også på hjemmesiden vår. Men siden i seg selv er beskyttet fordi ofte så stjeler folk innlegg fra andre og bruker det på andre hjemme sider. Det er jo ikke tilatt og selv her på Blogg.no er det forbudt p.g.a. opphavsrett beskyttelse.

Klem fra Anne Selene

anneselene

05.03.2011 kl.13:01

leirabestas: MiroHealth er varemerke og produktene til Anne Selene og de brukes til så mangt.

Kapslene MiroHealth Tonic brukes som oftest mot overgangsalder men brukes også mot søvnløshet mm. og i kombinasjon med brystkremen vår.

Kapslene MiroHealth Extra brukes for the meste av kvinner og menn for brysthelse dvs. for å få større, strammere og finere bryst. Det brukes også for å se yngre ut, få finere og glattere hår, forsinke grått hår mm. men du finner mer om dette på hjemmesidene

Brystkremen MiroHealth brukes da for brysthelse for å få fastere og finere bryst, finere hud mm.

Mirohealth Serium Pure er et Pueraria Mirifica serum man blander i fuktighetskrem for å gjøre kremen enda bedre slik at man får en slikemyk hud.

Mer finner du på http://no.anne-selene.com

RELVEYA

03.10.2011 kl.12:46

HEI, HVORLENGE MÅ JEG BRUKE MIROHEALTH KAPSLENE?

må jeg bruke krem og kapslene eller bare krem?

Jeg er 35 år gammel, jeg har litt puster proplem, ikke alergi ,kan jeg bruke?

ER Dette kapsler og krem 100% hjelper for bryst?

Jeg venter på deres tilbake svar.og mer informasjon.

venlig hilsen

Relveya.

anneselene

19.10.2011 kl.18:06

RELVEYA: Hvor lenge du må bruke kapslene eller kremen kommer an på deg og hvor mye du vil oppnå men du kan bruke de fra 2 til 12 måneder.

Pusteproblemer skulle ikke være noe problem for å ta MiroHealth.

Det hjelper ikke bare for bryst men også for bedre humør, bedre nattesøvn, bedre og finere hårvekst mm. Du kan jo lese mer om det her http://no.anne-selene.com/MiroHealthWKK.cfm

Anne Selene

Skriv en ny kommentar

hits