Hvordan og hvorfor virker MiroHelath brystkrem?

Det er flere faktorer som gjør at MiroHealth brystkrem med Pueraria Mirifica fra Anne Selene er unik, men den viktigste mekanismen som gjør den egnet til eksempel bryst helse/vekst er stimulering av lipogenesis gjennom aktivering av Glycerol-3- Phosphate dehydrogenase (GAPDH) enzymet som øker Adipocyte (fettceller) volum i fettet som befinner seg i brystvev. Samtidlig, hemmer MiroHealth Cyclic Adenosine Monophosphate (cAMP) der E2 (estradiol)-indusert heving av cAMP nivåer er redusert i utgangspunktet for å unngå brystkreft og hindre Lipolyse i bryst (Lipolyse er en prosess som innebærer en nedbrytning av fett lagret i kroppens fettceller) samtidig bevare økningen i bryst volum for både kvinner og menn i alle aldre. 

MiroHealth bryst krem vil øke fastheten i brystet, nære og forynge bryst hud og på denne måten gir mer sunne og større bryster noe som også retter på selvtillit og stolthet. 

Under puberteten vil kvinnelige brystene vokse over en periode på ca 3 til 5 år og menn ville også hadt den samme veksten hvis de hadde blitt utsatt for kvinnelige hormoner (bl.a. østrogen) over samme periode da det er egentlig ingen forskjeller i melkekjertler og bryst utforming hos kvinner og menn. 

Mesteparten av brystvolum og form bestemmes av mengden kjertler og fettvev i brystet. I alderen 30 til 50 år, består brystet for det meste av fettvev, som igjen er omtrent halvparten av bryst volumet. Det subkutant fettet som danner seg i den ytre underhuden over melkekjertlene er ofte mål for å omforme brystene til et mer ungdommelig utseende. 

Nøkkelen enzymet som er involvert i lipogenesis og syntese av lipider i GAPDH enzymet og fordi MiroHealth har evnen til å stimulere veksten av fettvevet ved å aktivere GAPDH enzymet, så vil bryst utvikling mest sannsynlig skje hos de aller fleste. Det GAPDH enzymet gjør er å konvertere DHAP fra glukose til Glycerol-3- Phosphate, som i kombinasjon med fettsyrer blir til bryst fett. 

MiroHealth brystkrem kan også hindre innvirkning på lipid Lipolyse ved å begrenser lipase aktivitet gjennom cAMP hemming som vil sørge for å holde syntetiserte lipider på lang sikt som igjen betyr at når brystene har vokst, vil de fortsette å bli store med mindre en slanker seg og mister kroppsvekt. 

I våre kropper er, lipider lagret i noen spesialiserte celler som kalles adipocytes (fettceller). Dette er rund-formede celler og er fulle av lipider og som er derfor er der for å danne fettvevet i brystene. Ved å stimulere lipider syntese, er MiroHealth i stand til å øke volumet av adipocytes (fettceller) og derfor indusere en betydelig vekst i hele fettvev som finnes i brystene.

Klikke her for hele netstedet

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits