Nytt Pueraria Mirifica produkt

 

Ja det blir ikke ofte jeg har tid til å skrive i bloggen min men idag tengte jeg at jeg skulle sette av litt tid for å skrive om et nytt produkt vi lanserer i disse dager. Det heter "MiroHealth Pure" og kommer da under H1010005 i vår produkt kode eller WKK05.

"MiroHealth Pure" fra Anne Selene er et Pueraria Mirifica serum produkt fra Thailand som er 100% ren ekstrakt fra Pueraria Mirifica urten som har undergått en prosess som gjør at den er konsentrert, meget ren og tilsatt vitamin E olje fra USA, samt litt Jasmin Olje fra Thailand for å gi den en ørliten frisk duft av Jasmine blomster. 

Hensikten med MiroHealth Pure er at man skal selv ta noen få dråper av serumet og blande det inn i din egen fuktighetskrem som f.eks. Spenol, sol krem eller andre kroppskremer man bruker daglig for så å få en silkemyk hud fra de aktive virkestoffene fra Pueraria Mirifica urte roten. Siden produktet har en meget behagelig duft så lukter man da ogs[ godt når man bruker krem som inneholder MiroHealth Pure. Dessuten blir huden silkemyk og utrolig behagelig og fin, noe man rett og slett kan bli stolt av uansett hvor ung eller gammel man er (man bør helst være over 21 for å bruke Pueraria Mirifica produkter). 

Ved å blande inn MiroHealth Pure i din egen krem så er det nesten som å vinke "farvel" til rynker og gammel skrukken hud uansett hva slags krem du bruker og etter kort bruk merker du nok en fantastisk forbedringen i hudkvalitet, men det tar bare ca. 30 minutter etter at du har tatt ibruk MiroHealth Pure for første gang at du merker hvor god den egentlig er.  

MiroHealth Pure kommer i 20ml pumpe flaske som gjør at det er enkelt å telle hvor mange dråper man ønsker å blande inn i sin egen krem. MiroHealth Pure er holdbar i 2 år og man kan godt dele på den med venner og bekjente fordi den er meget drøy og varer i svært lang tid men det er best å oppbevare den i kjøleskap etter at den er åpnet.

Forde vi har tilsatt vitamin E og Jasmin olje så er MiroHealth Pure bare beregnet for utvendig bruk men ønsker man MiroHealth Pure uten vitamin E og Jasmin olje så er det også mulig uten tillegg i prisen.

Du kan kjøpe MiroHealt Pure fra vår hjemmeside (bruk lenken her under) eller fra http://no.anne-selene.com og en 20ml flaske koster kun 174,- Kr. plus noen kroner i frakt kostnader. Hvist du ikke finner MiroHealth Pure på hjemmesiden så titt innom igjen om noen dager for vi er i ferd med å forbedre alle hjemmesidene våre.

MiroHealth Pure er et rent produkt som ikke inneholder hverken konserveringsmiddel, kunstig farge eller andre kemikalier. 

Klikke her for hele netstedet

3 kommentarer

martine

30.01.2011 kl.21:37

Hei :)

lest mye om denne å vil prøve an...:)

Den virket utroli bra :)

Mn hørt mange selge fake...

vet du om nettside du e sikker selge fra riktig kilde??

martine

30.01.2011 kl.22:35

Heei :)

Produkte hørtes veldig troverdig ut ;P å bra :)

mn hørt de selger fake mang plasser..:S

vet du hva side som du e sikker de selge de ekte vaerene..?:S

Thanks!;P

anneselene

05.03.2011 kl.12:47

martine: Uheldigvis er det mye fake. De kommer ofte fra Kina og England (Kinesisk import). Grunnen til at det er så mye "uekte" varer er forde det finnes mange varianter av Pueraria men bare en Pueraria Mirifica (Kwao Krua Kao på Thai). Planten er beskyttet og bare produkter som er bearbeidet i Thailand har lov til å bli eksportert. Derfor er det mye juks ute å går og man kan ende opp med å kjøpe urter som ikke virker og spesielt er dette riktig for de som er solgt på eBay.

Anne Selene har alltid solgt det beste av det beste, ikke bare p.g.a. kvaliteten på urtene men også måten de er dyrket på, tørket, behandlet, pulverisert, kapslet og pakket.

Du finner de på vår hjemmeside under http://no.anne-selene.com/ShopDetails.cfm?OrderNo=H1010002-060

Klem fra Anne Selene

Skriv en ny kommentar

hits