Grønn Stevia. Søtsmak uten kalorier

 

SweetGREEN Stevia søtningsmiddel

Dette SweetGREEN Stevia søtningsmiddel 100 gram.

Anne Selenes SweetGREEN Stevia søtningsmiddel er en Thai urt (Stevia Rebaudiana Bertoni) brukt som et naturlig søtningsmiddel med god smak og som har null på det glykemiske indeks diagrammet, det har null kalorier og null karbohydrater. SweetGREEN er så mye som 30 til 50 ganger søtere enn vanlig sukker, og langt mer sunt for deg og din kropp. Dette SweetGREEN Stevia pulveret kan kokes i vann for å skape en naturlig søtningsmiddel veske. Den søte smaken i SweetGREEN kommer fra Steviol Glykosider, Stevioside og Rebaudioside funnet i pulveret.

I 2012 ble om lag 10% av alle Stevia forbrukt i meieriprodukter, men denne andelen forventes å vokse til nesten 20% innen 2016. Dette betyr at flere og flere produkter vil bli produsert uten sukker over de neste årene

SweetGREEN Stevia er et meget aktuelt sukker alternativ med potensielle terapeutiske effekter, på samme måte som vi ser f.eks. gurkemeie og kanel. Dette betyr at vi ikke forbruker SweetGREEN for kalorier eller som drivstoff for kroppen vår, men for den søte smaken som forøvrig ikke øker appetitten. Anne Selenes SweetGREEN gir oss en ny variasjon, en ny mulighet for ny søt smak i maten vi spiser. I tillegg gir det oss helsemessige fordeler og ingen dårlige tannsykdommer. Vær oppmerksom på at det kan indusere insulin sekresjon, men på samme tid øker det insulinsensitiviteten, noe som betyr at den også reduserer blodsukkeret. Stevia er langt fra en ny oppdagelse, ettersom det har vært konsumert lenge før raffinert krystallisert sukker kom til markedet. Stevia har faktisk blitt brukt i hundrevis av år, og ofte av personer som er diabetikere i Asia, og det i flere tiår.

Pakken med SweetGREEN inneholder 100g naturlig 100% ren Stevia, som er kvernet og pulverisert tørket grønne Stevia blader, pakket i en plastboks med skrutopp.

Fabrikerte varianter av stevia, som er Steviolglykosid, med E nummer E960, er godkjent for alle 28 EU-land, pluss Norge og Sveits, og brukes blant annet i Cola Max og 7-Up (kan kjøpes i enkelte land, men de blander det med andre stoffer og vanlig sukker også). Dr Pepper bruker ren Stevia og drikken deres inneholder kun 60 kalorier.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits